Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

TRATAMENTE FITOSANITARE

Afla mai multe despre

Tratamentele fitosanitare in Cluj si Bistrita

Efectuam tratamente fitosanitare impotriva bolilor si daunatorilor pentru plante dumneavoastra.

 

Folosim substante autorizate, testate de catre specialistii nostrii respectand concentratiile si dozajul in functie de plantele pe care le tratam.

 

Totodata va vom informa care este momentul optim in care tratamentele trebuie aplicate, pauza recomandata intre acestea dar si conditiile meteo care se impun ca aceste tratamente sa aiba o eficienta maxima.

Tratamente fitosanitare pentru gradina

Daca doriti gradina sa fie punctul central locuintei, o oaza de relaxare, trebuie ca plantele ei sa fie unele sanatoase iar acest lucru nu poate fi facut fara o atenta verificare de catre specialistii in domeniu. 

Periodicitatea verificarilor plantelor este una foarte importanta deoarece astfel vom putea preintampina eventualele probleme cauzate de daunatori si de alti factori patogeni.

Domenii de aplicare

Putem spune ca am realizat cu succes lucrari de combatere si intretinere in ceea ce priveste tratamentele fitosanitare la :

  • Arbori Ornamentali

  • Curti Private cu vegetatie inalta

  • Pomi Fructiferi

  • Vita de vie

  • Spatii verzi municipale

De ce sa ne alegi

IGIENA SERVCOM ofera consultanta Gratuita in ceea ce priveste situatia dumneavoastra venind cu informatii consolidate pe baza experientei noastre raspunsul nostru este unul prompt pentru a evita posibilele deteliorari ale plantelor.

Aparatura moderna folosita pentru tratamente creste eficienta acestora si scade costul raportat la numarul de plante.

Personal specializat care beneficiaza de suportul unei echipe care a dezvoltat pe durata celor 25 de ani de experienta cele mai eficiente si corecte tratamente fitosanitare.

Daca alegeti sa apelati la serviciile noastre va veti bucura pe o perioada lunga de timp de o gradina sanatoasa care va potenta prin frumusetea ei locuinta.

Este mai bine sa previi decat sa combati si din aceasta cauza noi va propunem un abonament de intretinere prin care ne obligam sa facem tratamente periodice prin care combatem daunatorii.

Tratamente Fitosanitare

Tratamente fitosanitare Cluj Bistrita

Tratamente fitosanitare Cluj Bistrita pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.