Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Serviciile noastre de Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sunt adresate tuturor categoriilor de clienti: institutii publice, agenti economici sau persoane fizice, oferind posibilitatea incheierii de contracte avantajoase, avand la dispozitie personal calificat si atent verificat, alaturi de cea mai performanta aparatura la ora actuala.Serviciile noastre de Deratizare Dezinsectie Dezinfectie și Tratamente Fitosanitare sunt dedicate urmatoarelor categorii:Locuințe, birouri, asociatii de proprietarii, spații comercialeIndustrie: hale de producție și depozitare, vestiareHoteluri, pensiuni, obiective turistice, restauranteSpitale, policlinici, centre medicale, depozite farmaceuticeSaloane de înfrumusețare, centre fitness & spa, săli de sportInstituții culturale, școli, grădinițe, muzee, bisericiSpații exterioare, parcuri, grădini, livezi.

DEZINSECTIA

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a insectelor (vectorilor) daunatoare pentru sanatatea omului si animalelor.

Citeste mai mult

DERATIZAREA

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul eliminarii rozatoarele daunatoare( soareci, sobolani) care invadeaza spatiul locativ sau comercial.

Citeste mai mult

DEZINFECTIA

Dezinfectia consta in operatiuni de preventie si combatere a microbilor, fungilor, bacteriilor, virusilor etc. Prin dezinfectie se urmareste distrugerea germenilor patogeni de pe suprafete.

Citeste mai mult

TRATAMENTE FITOSANITARE

Efectuam tratamente fiitosanitare impotriva bolilor si daunatorilor atat pentru plantele de exterior cat si pentru cele de interior.

Citeste mai mult

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.