Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

INFORMATII UTILE

Informatii utile

Afla mai multe despre:Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Tratamente Fito

CUI NE ADRESAM

Serviciile noastre de Deratizare Dezinsectie Dezinfectie și Tratamente Fitosanitare sunt dedicate urmatoarelor categorii:

Locuințe, birouri, asociatii de proprietarii, spații comerciale

Industrie: hale de producție și depozitare, vestiare

Hoteluri, pensiuni, obiective turistice, restaurante

Spitale, policlinici, centre medicale, depozite farmaceutice

Saloane de înfrumusețare, centre fitness & spa, săli de sport

Instituții culturale, școli, grădinițe, muzee, biserici

Spații exterioare, parcuri, grădini, livezi.

PRETURI

Preturile practicate de compania noastră sunt calculate in funcţie de suprafata, tipul de infestare,şi frecvenţa efectuării lucrărilor.

Incercam sa va oferim un pret cat mai avantajos , in cazul incheierii unui contract de colaborare cu interventii periodice. Pentru mai multe detalii si o evaluare corecta si personalizata in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

LEGISLATIE

Venim in ajutorul dumneavoastra si va prezentam legislatia care cere  tuturor agentilor economici, institutiilor publice si asociatiilor de proprietari  incheierea de contracte de colaborare cu societatii de Deratizare si Dezinsectie autorizate in vederea pastrarii unui mediu igienic conform cu normele impuse de statul Roman.

Cateva din legile existente sunt : 


LEGE Nr. 100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica , PUBLICATA IN : MONITORUL OFICIAL NR. 204 din 1 iunie 1998. CAP. 5, ART. 28, Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru: aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

LEGE nr.344 din 31 mai 2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.

Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

LEGE nr.100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI aparuta in MONITORUL OFICIAL nr. 317 din 16 noiembrie 1994

ART.11
Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 8.000 lei

  • d) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.