Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

DEZINSECTIE

Dezinsectie

Afla mai multe despre

Serviciile de Dezinsectie in Cluj si Bistrita

          Dezinsectia  reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a insectelor (vectorilor) daunatoare pentru sanatatea omului si animalelor. Prin Dezinsectie se urmareste prevenirea sau combaterea insectelor daunatoare dintr-un anumit spatiu ( comercial, rezidential). Dezinsectia nu inlocuieste, ci completeaza celelate operatiuni de curatenie si igienizare.

          Firma noastra este specializata in combaterea mai multor tipuri de insecte cele mai frecvente cereri fiind pentru: gandaci de bucatarie, furnici, capuse, plosnite, purici, molii, muste , tantari si viespi ,paianjeni etc.

Afla mai multe despre DERATIZARE !

Afla mai multe despre DEZINFECTIE !

TIPURI DE DEZINSECTIE:

  • Dezinsectia preventiva are drept scop indepartarea posibilitatii de multiplicare si de invadare a unor artropode daunatoare.
  • Dezinsectia de combatere sau in focar urmareste distrugerea sau indepartarea lor din mediul inconjurator omului. Dezinsectia de combatere face parte din metodologia luptei in focar (epidemic, epizootic sau de daunatorilor).

INFORMATII UTILE DEZINSECTIE

  • In vederea obtinerii eficientei maxime a lucrarii si in concordanta cu prevederile legale în domeniul igienei vă recomandăm efectuarea trimestrială a acestor operaţiuni
  • In cazurile cu un grad ridicat de infestare recomandăm efectuarea lucrărilor ori de câte ori este nevoie,pentru stoparea focarului.
Dezinsectie Furnica

APLICAREA TRATAMENTELOR

Aplicarea tratamentului de dezinsectie se poate face doar de personal calificat  sub mai multe forme si cu diferite aparate/echipamente:

  • Dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica: Tratamentul de dezinsectie cu ajutorul pompelor mecanice se realizeaza prin dilutia in apa a substatei active in concentratii in functie de producator si grad de infestare. Din pompa se pulverizeaza suprafata tratabila, la baza peretilor si pe cantul usilor si a ferestrelor. 
  • Dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul: Se foloseste in special in spatii mari: hale de productie, de stocare, spatii deschise sau inchise. Ca si in cazul pulverizarii cu pompa mecanica procedeul este acelasi. Se dilueaza in apa substanta activa.(in functie de producator si grad de infestare). Din atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila. Pulverizarea se face la nimim 3 metrii. Particulele pot ajunge si la 10 , 11 metrii. Se insista pe zonele cu grad ridicat. 

Dezinsectie Cluj Bistrita

Dezinsectie Cluj Bistrita Pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.