Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

DEZINFECTIE

Afla mai multe despre

Serviciile de dezinfectie in Cluj si Bistrita

          Dezinfectia consta in operatiuni de preventie si combatere a microbilor, fungilor, bacteriilor, virusilor etc. Prin dezinfectie se urmareste distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.

          Dezinfecţia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmiţători de boli şi combate răspândirea în masa a bolilor transmisibile.      

          Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate.

Afla mai multe despre DERATIZARE !

TIPURI DE DEZINFECTIE:

In functie de zona de aplicare dezinfectia poate fi locala sau generala si de scopul pentru care este realizata dezinfectia profilactica sau terapeutica.

 • Dezinfectia profilactica (preventiva), avand drept ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie focarul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
 • Dezinfectia terapeutica (de combatere), avand drept ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.


  Metode de realizare a dezinfectiei:

 • Pulverizarea reprezinta actiunea de raspandire a solutiei la nivelul suprafetelor utilizand pompe de joasa presiune, denumite popular vermorel, cu ajutorul carora se acopera o suprafata cat mai mare in cel mai scurt timp.
 • Dezinfectia prin nebulizare este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a virusilor infectiilor si bolilor. Acest proces ajuta la decontaminarea aerului si a suprafetelor dintr-un spatiu inchis. Aparatul de nebulizare pulverizeaza o substanta biocida care se diperseaza sub forma de particule mici la nivelul aerului din incapere.

Dezinfectie Cluj Bistrita
Dezinfectie virusi

INFORMATII IMPORTANTE

 • oferim servicii profesionale de dezinfectie pentru a va proteja locuinta, familia, apropiatii si/sau compania/angajatii.
 • dezinfectantii folositi de noi sunt de inalta calitate, avizati de Ministerul Sanatatii,avand spectru larg de actiune impotriva diferitelor tipuri de bacterii, virusi (inclusiv CORONAVIRUS)
 • dezinfectantii folositi nu sunt toxici, nu necesita clatire si nu pateaza suprafetele.
 • Afla mai multe despre DEZINSECTIE !

Dezinfectie Cluj Bistrita

Dezinfectie Cluj Bistrita pret

Preturi dezinfectie in Cluj si Bistrita

Pentru persoane fizice:

 • Apartament de la 100 ron / interventie
 • Casa de la 250 ron / interventie

Pentru persoane juridice
preturile se stabilesc in functie de suprafata, periodicitatea efectuarii lucrarilor si domeniul de activitate

 

Afla mai multe despre DERATIZARE !

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.