CONTACT

SC IGIENA SERVCOM SRL – furnizorul tau de Servicii DDD.

Doriți să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj! Primeste o cotatie gratuita pentru lucrarile: de Deratizare Dezinsectie si Dezinfectie .

Compania noastra presteaza servicii atat persoanelor fizice cat si juridice. Pentru persoanele fizice/locuinte care doresc un mediu curat si sanatos pentru cei dragi, protejandu-i de daunatori noi vom elabora un plan personalizat intervenind de cate ori este nevoie pentru stingerea focarului.

Lucrarile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt lucrari obligatorii prevazute de legislatia in vigoare. Totodata noi suntem siguri ca imaginea companiei dumneavoastra este foarte importanta si nu poate fi periclitata de prezenta neplacuta a rozatoarelor/insectelor in raza desfasurarii activitatii. De aceea societatea noastra vine in sprijinul companiilor, agentilor economici, centrelor comerciale, institutii publice, asociatii de proprietari oferind servicii DDD la cele mai inalte standarde. 

In intampinarea nevoilor dumneavoastra firma noastra va pune la dispozitie: 

  • Un program flexibi individualizat fiecarei companii in parte
  • Consultanta si Evaluare gratuita
  • Va oferim toate documentele necesare cerute de institutiile abilitate
  • La fiecare inteventie oferim un proces verbal, care demonstreaza in fata organelor abilitate ca in unitatea dumneavoastra au fost efectuate interventiile conform legislatiei in vigoare.
  • Substantele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sanatatiii in concordanta cu cerintele Uniunii Europene, acestea nu pateaza, nu au miros si sunt in conformitate cu profilaxia sanitar-umana.
  • Personalul nostru este avizat si calificat efectuand lucrarile la cele mai inalte standarde.

Servicii oferite:

SC IGIENA SERVCOM SRL © 2021. Toate drepturile sunt rezervate.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.