Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj si Bistrita

Viespi, scapa de ei!

scapa de viespi

Viespile / Aspecte generale

combatere viespi

Viespi sunt insecte zburatoare ce apar in perioada sezonului cald, cu precadere la exterior. Uneori pot fi prezente si in interior, dar aceste cazuri sunt mai rare. De-a lungul anilor de experienta am identificat cuiburi de viespi in diferite zone atat din interior cat si din exterior. De exemplu ele isi fac cuib sub tigle, in pod, la streasina casei, in tevi etc.

Chiar daca viespile au numeroase beneficii pentru natura, prezenta unui cuib in apropierea locuintei nu este de dorit.

Acestia pot reprezenta reprezenta un real pericol pentru familie si animalele de companie. Dincolo de faptul ca muscatura lor este foarte dureroasa, unii oameni dezvolta si o reactie alergica la aceasta muscatura, astfel constituind o adevarata amenintare pentru viata omului.

Daca descoperi un cuib de viespi in apropierea casei tale, pentru evitarea oricarui pericol, nu incerca sa il indepartezi singur, solicita o echipa de profesionisti.

Noi ne confruntam frecvent cu aceasta situatie si avem solutia perfecta pentru fiecare caz.

Diferenta dintre viespi si albine

combatere viespi

Viespile spre deosebire de albine sunt mai lunguieti, cu talie ingusta si picioare zvelte. Spre deosebire de albine care isi fac cuiburile din ceara, in forma hexagonala (faguri), viespile au cuiburi de forma rotunda, textura lor semanand cu cea a hartiei. In general viespii sunt cei care isi formeaza stupul in jurul locuintelor, albinele apartinand unui roi, ele apar doar ocazional si nu reprezinta un pericol major pentru oameni sau animale. De asemenea muscaturile viespilor difera de cele ale albinelor. Viespile inteapa de mai multe ori si acul nu cade spre deosebire de albine, acestea inteapa doar o data si acul ramane la locul plagii.

Cum scapi de viespi cu minim efort?

Viespile sunt insecte protectoare, ele ataca in momentul in care se simt amenintate. De aceea este foarte periculos si total neindicat sa incercati singuri sa inlaturati prin diferite metode viespile, sau cuiburile lor. Astfel pentru a evita producerea unor accidente grave sau situatii nedorite va incuranjam sa apelati intotdeauna cu incredere la profesionisti.

  • Combaterea viespilor reprezinta o provocare chiar si pentru specialistii in domeniu fiind o procedura ampla.
  • Personalul nostru utilizeaza intotdeauna costume speciale de protectie, solutii testate si avizate si aparatura performanta.
  • Combaterea lor se realizeaza cu atomizoare, pentru ca substanta sa patrunda cat mai bine in zonele afectate.
  • In cazul in care au reusit sa patrunda in interiorul locuintei, dezinsectia viespilor se face cu nebulizatorul. Acest aparat ajuta la pulverizarea fina a substantei, astfel aceasta reusind sa patrunda peste tot.
  • Se trateaza atat zona cu problema cat si restul casei, pentru a ne asigura ca viespi nu se vor reloca.
  • Cel mai bun moment pentru realizarea lucrarii de combatere a viespilor este dimineata devreme sau seara.

Afla mai multe despre serviciile de DEZINSECTIE.

Pentru mai multe detalii sau o oferta personalizata nu ezitati sa ne CONTACTATI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.